DELTRON

Why Choose Us

  • Access over 650,000 products
  • Free next day delivery
  • No minimum order
  • Free Technical Support
  • Latest new products added daily
  • Quick Buy tools
  • Hassle free returns
  • Online engineering community
Learn more

Deltron
About Deltron

element14 community

Find Experts, Engineers and Enthusiasts. By Engineers for Engineers.

element14 community

Request a Quote

Quick, easy and flexible access to your quotes online.

Call our dedicated team at 08447 11 11 11 or send us your requirements online.

Request a
Quote today

About DELTRON


About Deltron Roxburgh

Roxburgh EMC – naprave za zaščito pred prenapetostjo

Roxburgh EMC zagotavlja široko ponudbo rešitev za omejevanje električne prenapetosti za zaščito signalne povezave, napajalnikov DC in nizkonapetostnih razdelilnih sistemov. Ta nabor naprav za zaščito pred prenapetostjo zmanjšuje tranzientno prenapetost v objektih ali opremi in tako ščiti pred posrednimi učinki strele in začasne prenapetosti, ki izvira iz objekta.

Naprave za zaščito pred prenapetostjo doslej niso bile zajete v predpisih za kabelsko napeljavo BS7671 kljub ključni vlogi, ki jo imajo lahko pri zaščiti električne in elektronske opreme. To se je spremenilo z nedavno objavljeno prvo spremembo, ki je začela veljati 1. januarja 2012.

Naprave za zaščito pred prenapetostjo za elektromagnetno združljivost podjetja Roxburgh izpolnjujejo standard BS EN 61643-11. Naprave podjetja Roxburgh za elektromagnetno združljivost razreda B (serija DVSB) izpolnjujejo specifikacije tipa 1, naprave za zaščito pred prenapetostjo razreda C (serija DVSC) pa izpolnjujejo specifikacije tipa 2 iz poglavja 53 standarda BS7671, 17. izdaja, 1. sprememba.

Ohišja podjetja Deltron – aluminijasta

Blagovna znamka ohišij Deltron®, ki je že več let dobro poznana in ki jo povezujemo s kakovostjo izdelkov, pa tudi podpore in pomoči strankam, ostaja strateška blagovna znamka v okviru portfelja izdelkov proizvodnje Alpha 3.

Povpraševanje po aluminijastih ohišjih podjetja Deltron je bilo usmerjeno v številne možnosti uporabe, tako v industriji kot v zahtevnih okoljskih razmerah, na primer na področju priprave hrane, obnovljive energije, pomorstva, zdravstva, vojske in aeronavtike.

Nabor aluminijastih ohišij Deltron ostaja širok z veliko različnimi možnostmi – običajni, prirobnični, v obliki vodil za plošče tiskanih vezij in vstavkov PEM za montažo na plošče tiskanih vezij in v več barvah, vključno z najlonskimi in praškastimi v kateri koli barvi, vgravirani in sitotiskani. Vsa ohišja so na voljo v razredih IP IP65, IP66, IP67 in IP68.

Deltron Components – konektorji DIN in XLR

Blagovna znamka konektorjev DIN in XLR Deltron Components je priznana kot vodilna na trgu zaradi raznolikega in celovitega nabora avdio in video konektorjev, ki se uporabljajo na številnih področjih uporabe, od avdio in video področja ter področja razsvetljave do zdravstvenega in vojaškega trga.

Konektorji XLR Deltron Components imajo gladek pokrov z objemko proti vibracijam, matirano črno in ponikljano ohišje in manšete, z dopolnjujočimi zatiči s srebrno in zlato prevleko, na voljo pa so v 3-, 4- in 5-pinski konfiguraciji. Konektorji XLR so združljivi z edinstvenim sistemom barvnega kodiranja, ki omogoča hitro identifikacijo avdio/video kanalov.

Tudi konektorji DIN Deltron Components imajo gladek pokrov ter matirano črno in ponikljano ohišje in manšete, dopolnjujejo pa jih zatiči s srebrno prevleko. Na voljo so v 3-, 4-, 5-, 6-, 7- in 8-pinskih konfiguracijah.

Konektorji DIN Deltron Components vključujejo vrsto univerzalnih konektorjev za namestitev na plošče, ki uporabljajo enak profil za montažo na ploščo za vtiče in vtičnice.

Blagovna znamka Deltron Components ima že več kot 50 let aktivno vlogo na trgu profesionalnega zvoka.

Featured Products

Surge Protection Devices
Deltron Enclosures - Rugged Box

From Delton Enclosures comes a rugged range of IP-rated enclosures suited for heavy duty applications.

Buy Now

Community


Like to see information about this product from other customers?

  Read discussions, blogs, documents from our community members.

Filters:

Post a question to one of our experts or start a discussion and get responses from supplier experts and fellow engineers in our community.